Scherp in beveiliging

Projecten

Ieder project en elke klant vraagt om zijn eigen aanpak. In overleg wordt bepaald welke aanpak gewenst of zelfs vereist is. Per project wordt door OD-IT gekeken naar de omstandigheden, de wensen en het budget om vervolgens de best passende oplossing te selecteren.

Horeca
Horeca vraagt vaak extra aandacht bij de keuze van de camera's: zwakke sfeerverlichting en grote groepen mensen vragen om hoogwaardige camera's die in alle omstandigheden een goed en duidelijk beeld geven.
Bouwplaatsen
Bouwplaatsen zijn helaas erg populair bij het dievengilde. Onze Meldweb oplossing Meldweb biedt naast de melding van gebeurtenissen uitgebreide managementinformatie en incidentregistratie. Daarbij reduceert content analyse software het aantal foutieve meldingen reduceert. Binnen het systeem zijn de gebruiksrechten per persoon in te stellen
Tankstations
Overvallers en doorrijders zijn voor tankstationhouders een ramp Onze camera's en licence plate recognition software bieden hier een oplossing in samenwerking met kenteken herkennings- en registratie software.
Detailhandel
Camera's in combinatie met onze virtual pos (point of sale) oplossingen maken het mogelijk aan de hand van een bonnummer, artikel, tijdstip of andere variabele snel en efficiŽnt een gebeurtenis op te roepen in het opname systeem.
Handel
Diverse groothandels maken gebruik van onze oplossingen. Zo koppelen wij bijvoorbeeld barcode scanners aan beeldmateriaal zodat bijvoorbeeld het laden van een pallet eenvoudig aan de hand ban de barcode oproepbaar is in de opnamesoftware